Open menu

Colpas PensioenConsultancy

Colpas PensioenConsultancy
Specialist op het gebied van pensioenconsultancy en werknemerscommunicatie

Pensioeningang

Pensioneren is voor veel werknemers een zeer belangrijk moment in hun leven. Rond de 60-jarige leeftijd willen veel werknemers plannen gaan maken. Hoe lang moet of mag ik nog werken? Hoeveel pensioen krijg ik? Waar moet ik van rondkomen netto? Welke keuzes heb ik? Hoe zit het met mijn partner als ik overlijdt?

Deze vragen zorgen ervoor dat werknemers pensionering lastig vinden, waardoor ze ook geen plannen kunnen maken. Hulp bij het beantwoorden van dergelijke vragen en het verstrekken van de juiste informatie, wordt door werknemers erg gewaardeerd.

Werkgevers kunnen hierbij een faciliterende rol spelen door het aanbieden van persoonlijke begeleiding. Voor werkgevers is een goede begeleiding ook wenselijk. Waardevolle, ervaren medewerkers kunnen hiermee mogelijk ook behouden worden, al dan niet in deeltijd. Er wordt in ieder geval voorkomen dat de medewerker verkeerde keuzes maakt, welke niet meer terug te draaien zijn.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf?

Neem dan hier contact met ons op. Wij begeleiden u graag bij het inventariseren van de knelpunten en het formuleren van een helder plan van aanpak voor al uw pensioenvragen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.