Open menu

Colpas PensioenConsultancy

Colpas PensioenConsultancy
Specialist op het gebied van pensioenconsultancy en werknemerscommunicatie

Onze historie

Colpas PensioenConsultancy B.V. is opgericht in maart 2007 door Nic de Regt. Colpas is afgeleid uit Colin en Pascale, de namen van de kinderen van Nic, maar staat tevens voor collectief pensioenadvies, de core-business van Colpas.

Vanaf aanvang is bewust gekozen voor advisering op fee-basis en dus geen provisie-afspraken met verzekeraars. Dat maakt een volledig onafhankelijk advies mogelijk voor de, voornamelijk zakelijke, klanten.

Colpas specialiseerde zich in de pensioenregelingen voor werknemers en DGA’s en na enkele jaren bleek dat uitbreiding noodzakelijk was. In 2014 is Ruud Winkelhof mede-eigenaar geworden en is de groei van de zakelijke portefeuille flink doorgezet en de focus ook gelegd op pensioencommunicatie. Met Gerda de Jong en Moniek Jansen erbij, is vanaf dat moment verdere groei gerealiseerd, zodat inmiddels ook Paul Bruijns en Jethro Alebregtse als pensioenadviseur voor Colpas werkzaam zijn.

Inmiddels behoort Colpas tot de Schouten Zekerheid groep. Meer informatie over deze krachtenbundeling kunt u vinden op de website van Schouten Zekerheid en dit artikel.

Waar kunnen we u mee helpen?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.