Open menu

Colpas PensioenConsultancy

Colpas PensioenConsultancy
Specialist op het gebied van pensioenconsultancy en werknemerscommunicatie

Onze kracht

Colpas PensioenConsultancy is een toonaangevende adviseur op het gebied van zakelijke pensioendienstverlening, voor zowel werkgevers als hun medewerkers.

Wij focussen ons hierbij op de volgende drie hoofdactiviteiten, waarbij overtuiging, eenvoud en expertise centraal staan:

Wij vinden dat pensioen voor onze relaties een gewaardeerde arbeidsvoorwaarde moet zijn. Pensioen is meer dan een kostbare uitkering voor ‘de oude dag’. Dit dragen wij dan ook vol overtuiging uit in het contact met onze relaties, op een zo eenvoudig mogelijke manier. Pensioen wordt vaak veel te ingewikkeld gemaakt. Wij maken van de pensioenmaterie en ons advies een begrijpelijk en duidelijk verhaal, zodat onze relaties weten waar ze aan toe zijn.

Onze expertise, kennis en jarenlange ervaring bij verschillende pensioen adviesorganisaties, zorgen ervoor dat wij de markt goed kennen. Hierdoor weten wij wat de mogelijkheden zijn en kunnen we daadkrachtig optreden in het belang van onze relaties.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf?

Neem dan hier contact met ons op. Wij begeleiden u graag bij het inventariseren van de knelpunten en het formuleren van een helder plan van aanpak voor al uw pensioenvragen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.